Vervolgtraining

Vervolgtraining Mindfulness | Individuele sessies ONLINE

De Mindfulness VERVOLG training kun je individueel volgen. De gesprekken, de oefeningen en reflecties zijn zijn gericht op persoonlijke thema’s en vragen. Er is volop ruimte om de onderwerpen uit je dagelijks leven en je meditatiebeoefening in te brengen en te bespreken.  Zo verdiep je je meditatiebeoefening en je ontwikkelt meer bewustwording en inzicht in je innerlijk leven / in je gedachten, emoties, stemmingen, impulsen en handelingspatronen. Diegene die verdiepings-lessen volgen worden vaak gedreven door wens om de mindfulness beoefening te verdiepen en in te bedden in hun dagelijks bestaan.

De individuele VERVOLG sessies vinden op dit moment alleen ONLINE plaats. Dit biedt flexibiliteit in de planning van sessies en onafhankelijkheid van de locatie. Het is tijd en energie besparen en je oefent alvast in ruimte maken in je leefomgeving voor de beoefening.

Je kan een blok van 4, 6 of 8 sessies of aantal losse sessies boeken. Tarief losse sessie individuele Mindfulness (1 uur): €75, blok van 4/6/8 sessies €240/360/480

ONLINE MINDCLASSES: voor iedereen die verdieping en structuur zoekt bij mindfulness beoefening | NIEUW |

  • Woensdagavond 20.15 – 21.30 (open groep, continue instromen mogelijk)

De MindClasses van MindfulnessFabriek zijn perfect voor jou, als je ervaring hebt met mediteren, jezelf verder wilt ontwikkelen en op zoek bent naar professionele meditatie begeleiding.

De online Mindfulness MindClasses duren 75 minuten. In elke masterclass wisselen beoefening, reflectie, theorie en uitwisseling elkaar af. De rode draad van het programma is het trainen van je aandacht op de ervaring van het moment door uit de actieve doe-modus te stappen en ruimte maken voor de herstellende en kalmerende modus. ‘Zijn’ in plaats van ‘doen’. Er is veel aandacht voor integratie van mindfulness zijn je leven. Elke week ontvang je een audiobestand waarmee je thuis aan de slag kunt. Je ontvangt ook een mooi MindClass dagboekje. Elke MindClass draait rond een uniek thema.

Compassie training

“Compassie (mededogen) is een vermogen om onszelf betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel van onszelf als van anderen. Het gaat samen met de wens om deze pijn en dit lijden te verlichten en de bereidheid om daar verantwoordelijkheid voor te nemen.” (Koster en v/d Brink 2019)

Met deze training ontwikkelen we mildheid en compassie, de vermogens die reeds beschikbaar zijn en welke we in deze hectische en vervreemde wereld kwijt zijn geraakt en waarbij we eerst aandacht besteden aan zelf-compassie.

In oktober 2020 start er weer een COMPASSIE training. Meer informatie? Stuur een berichtje via de contactpagina en je wordt op de hoogte gehouden van de startdata.

Meer lezen: www.compassietraining.nl

Bijdrage: €335 voor 8 zittingen, werkboek, de geluidsbestanden en deelname aan een stiltedag.