Vervolgtraining

Vervolgtraining Mindfulness

Dit programma is er voor diegenen die al een 8-weekse mindfulness training gevolgd hebben en die hun meditatie beoefening een nieuwe impuls willen geven. Door de hectiek van alledag kom je misschien minder vaak aan het mediteren toe, dan je zou willen. Weer in de groep met gelijkgestemden  samen te oefenen kan jouw meditatie een nieuw impuls geven, waardoor je daarna in je eentje weer makkelijker mee verder gaat. De training bestaat uit vier lessen van 2,5 uur. De bijeenkomsten bestaan uit oefeningen, reflectie en theorie. Thema’s zijn: stress en mindful bewustzijn, patronen herkennen en doorbreken, mindful communiceren, mildheid en acceptatie.

Wil jij ook leren hoe je Mindfulness kunt integreren in je dagelijks leven en hoe je de koppeling kunt maken met de thema’s die spelen in je leven? Meld je dan aan voor deze 4-weekse training.

In oktober 2020 start er weer een Mindfulness VERVOLG training. Meer informatie? Stuur een berichtje via de contactpagina en je wordt op de hoogte gehouden van de startdata.

Investering: €165 voor 4 sessies van 2,5 uur, een werkboek, geluidsbestanden en deelname aan de stilte-middag.
Individuele sessies

De Mindfulness VERVOLG training kun je ook individueel volgen. De lessen zijn toegesneden op persoonlijke thema’s en vragen. Ook is er ruimte om de onderwerpen uit je dagelijkse meditatiebeoefening in te brengen en te bespreken.  Diegene die verdiepings-lessen volgen worden vaak gedreven door wens om de mindfulness beoefening vast te houden en in te bedden in hun dagelijks bestaan.

De individuele VERVOLG sessies zijn ook ONLINE mogelijk. Dit biedt meer flexibiliteit in de planning van sessies en onafhankelijkheid van de locatie.

Je kan een blok van 4 sessies of aantal losse sessies boeken. Tarief losse sessie individuele Mindfulness (1,15 uur): €65, blok van 4 sessies €240

Compassie training

“Compassie (mededogen) is een vermogen om onszelf betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel van onszelf als van anderen. Het gaat samen met de wens om deze pijn en dit lijden te verlichten en de bereidheid om daar verantwoordelijkheid voor te nemen.” (Koster en v/d Brink 2019)

Met deze training ontwikkelen we mildheid en compassie, de vermogens die reeds beschikbaar zijn en welke we in deze hectische en vervreemde wereld kwijt zijn geraakt en waarbij we eerst aandacht besteden aan zelf-compassie.

In oktober 2020 start er weer een COMPASSIE training. Meer informatie? Stuur een berichtje via de contactpagina en je wordt op de hoogte gehouden van de startdata.

Bijdrage: €335 voor 8 zittingen, werkboek, de geluidsbestanden en deelname aan een stiltedag.