Vervolgtraining

Vervolgtraining Mindfulness | ONLINE meditatiegroep

Deze groep is er voor diegenen die al een 8-weekse mindfulness training gevolgd hebben en die hun meditatie beoefening een nieuwe impuls willen geven. Door de hectiek van alledag kom je misschien minder vaak aan het mediteren toe, dan je zou willen. Weer in de groep met gelijkgestemden  samen te oefenen kan jouw meditatie een nieuw impuls geven, waardoor je daarna in je eentje weer makkelijker mee verder gaat. De training bestaat uit tien lessen van 1,5 uur. De bijeenkomsten bestaan uit oefeningen, reflectie, theorie en delen.

Verlang jij ook naar vaker mindful aanwezig zijn in je dagelijks leven? Wil jij ook leren hoe je Mindfulness kunt integreren in je dagelijks leven en er een blijvende routine van maken? Meld je dan aan voor deze 10-weekse programma. Het programma wordt afgesloten met een stilte middag of avond.

In oktober 2020 start er weer een Mindfulness VERVOLG groep. Meer informatie? Stuur een berichtje via de contactpagina en je wordt op de hoogte gehouden van de startdata.

Investering: €95 voor 10 sessies van 1,5 uur, wekelijkse reminders, geluidsbestanden en deelname aan de stilte-middag. De meditatiegroep vindt online plaats.

MINDFULNES VERVOLG ONLINE | In 8 weken naar meer rust, ruimte en balans door een verdiepende training en coaching

Een combinatie van training&coaching. Tijdens de tweewekelijkse groepssessies verdiep je meditatie beoefening, in de individuele coaching sessies tussen de groepslessen maak je de koppeling met de actuele levensthema’s. Je ontwikkelt meer bewustwording en inzicht in je innerlijk leven / in je gedachten, emoties, stemmingen, impulsen en handelingspatronen.  Daardoor krijg je ruimte om kalmer, vrijer en creatiever in het leven te staan, steviger en evenwichtiger ook in tijden van tegenslag en stress. Je ervaart meer rust, ruimte en balans ongeacht je omstandigheden.

Individuele sessies ONLINE

De Mindfulness VERVOLG training kun je ook individueel volgen. De lessen zijn toegesneden op persoonlijke thema’s en vragen. Ook is er ruimte om de onderwerpen uit je dagelijkse meditatiebeoefening in te brengen en te bespreken.  Diegene die verdiepings-lessen volgen worden vaak gedreven door wens om de mindfulness beoefening vast te houden en in te bedden in hun dagelijks bestaan.

De individuele VERVOLG sessies zijn ook ONLINE mogelijk. Dit biedt meer flexibiliteit in de planning van sessies en onafhankelijkheid van de locatie.

Je kan een blok van 6of 4 sessies of aantal losse sessies boeken. Tarief losse sessie individuele Mindfulness (1,15 uur): €65, blok van 4/6 sessies €240/350

Compassie training

“Compassie (mededogen) is een vermogen om onszelf betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel van onszelf als van anderen. Het gaat samen met de wens om deze pijn en dit lijden te verlichten en de bereidheid om daar verantwoordelijkheid voor te nemen.” (Koster en v/d Brink 2019)

Met deze training ontwikkelen we mildheid en compassie, de vermogens die reeds beschikbaar zijn en welke we in deze hectische en vervreemde wereld kwijt zijn geraakt en waarbij we eerst aandacht besteden aan zelf-compassie.

In oktober 2020 start er weer een COMPASSIE training. Meer informatie? Stuur een berichtje via de contactpagina en je wordt op de hoogte gehouden van de startdata.

Bijdrage: €335 voor 8 zittingen, werkboek, de geluidsbestanden en deelname aan een stiltedag.