Vakantie

VILLA SMARNICA

Villa Šmarnica is van oorsprong een wijn huisje dat gebouwd werd naast een wijngaard met Šmarnica druiven. Er bestaan veel verhalen over deze druif, die een bijzondere smaak heeft en bijzondere krachten wordt toegedicht. Het is een oude soort die volledig biologisch geteeld kan worden. In de herfst maken we er heerlijk druivensap of grappa van en zodra het begint te rijpen kun je er lekker van snoepen. Het huisje is een villa, omdat ze alle moderne comfort heeft, met heerlijke bedden, lekkere douche en een fijn terras, waar je van vroeg in de lente tot laat in het najaar kunt zitten om van het landschap te genieten.

In de villa serveren we ontbijt en verzorgen op afspraak ook lunch en diner. We brengen het ontbijt in een mandje of je kan, wanneer je gezelschap wilt, komen ontbijten op ons terras of veranda. Alle maaltijden zijn bereid met lokale producten, het liefst met groente en fruit uit onze eigen perma-culturele tuin. Onze keuken kenmerkt zich door streekgerechten met een snufje wereld.

Villa Šmarnica kun je gewoon boeken, al dan niet met half- of volpension. Je kunt je dag met een fijne meditatie of Mindfullmovement-les beginnen en daarna heerlijk vrij zijn en genieten van wat deze prachtige omgeving je te bieden heeft. Het minimale verblijf in Villa Smarnica is 2 nachten.

Villa Smarnica – overnachting met ontbijt E95 p.n

Villa Smarnica

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30