Mindfulness

Waarom een Mindfulnesstraining volgen? Omdat het werkt. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen, dat het één van de best werkzame instrumenten is voor stressreductie en dat het een blijvende bijdrage kan leveren aan onze kwaliteit van leven.

Mindfulness helpt ons stress te verminderen en bewuster en krachtiger in het leven te staan. In de 8-weekse training leren we vaardigheden aan om de stress bewust te beantwoorden. In plaats van ons steeds verliezen in gepieker over het verleden of over de toekomst, leren we aanwezig te zijn in het huidige moment. We omzeilen hiermee de automatische piloot, die vaak tot oude patronen leidt, maken bewuste keuzes die meer in overeenstemming zijn met wie we nu zijn en wat we echt belangrijk vinden.

ONLINE groepstraining (8-weekse MBSR)

Mindfulness Groepstraining MBSR : De originele, wetenschappelijk bewezen mindfulness-training van 20 uur plus mindfulness-oefendag. MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction training). Vermindert stress in 8 wekelijkse sessies en is effectief bij allerlei stress-gerelateerde klachten. Vergoeding door zorgverzekering, via werkgever of gratis met STAP-budget.

De training wordt ook ONLINE gegeven. Voor de actuele startdata zie:

https://mindfulnessfabriek.nl/mindfulness-groepstraining-mbsr/?_training=mindfulness-online

Mindfulness individueel of met z’n tweeën

Omdat niet iedereen wil of kan deel nemen aan een groep, is het ook mogelijk om de training individueel of met tween te volgen. Het voordeel hiervan is dat we de sessies inplannen op een moment waarop het jou uitkomt. In deze 8-weekse cursus komen alle onderwerpen van de reguliere mindfulness-training aan bod, toegesneden op je persoonlijke situatie. Individuele training Mindfulness kan elk gewenst moment starten en is flexibel in te plannen, je kan er ook voor kiezen om tweewekelijks te trainen. Vergoeding via zorgverzekeraar of werkgever is vaak mogelijk – voor de online training gelden hetzelfde vergoedingsvoorwaarden als voor een live training.

Mindfulness-training met z’n tweeën volgen kan een ‘life changing event’ zijn. Het is inspirerend als je het doorloopt en deelt met een belangrijk iemand uit je leven. Samen onderzoek je je op een andere manier te verhouden tot stress in het dagelijks leven.

Voor meer informatie en vrijblijvende afspraak neem contat op via het contactformulier.
vOOR ALLE TRAININGEN, ZOWEL INDIVIDUEEL ALS IN GROEP IS VAAK Vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar of werkgever.