Startdata | ONLINE AANBOD

Mindfulness Introductieworkshop ONLINE

Ervaar mindfulness ONLINE en maak kennis met technieken die centraal staan in de acht weekse mindfulnesstraining. Daarnaast kun je al je vragen stellen over mindfulness. De workshop ONLINE is voor iedereen die wil investeren in de kwaliteit van zijn of haar leven. De workshop is gratis als je gaat deelnemen aan een 8-weekse groepstraining.

  • Zaterdagochtend 19 december 09:30 – 11:00 uur

Informatie en aanmelding:

https://mindfulnessfabriek.nl/groningen/

ONE DAY RETREAT | ONLINE

Winter nodigt uit tot verstilling en reflectie. Gedurende deze One Day Rertreat gaan we vertragen om met aandacht naar binnen te keren.

Zonder oordeel aanwezig zijn in het hier en nu, waarnemen ipv nadenken, voelen en ervaren ipv doen. Door opmerkzaam te zijn, opent zich een nieuwe dimensie en zien we helder wat belangrijk voor ons is en waar we naar toe willen. Los laten wat niet meer van jou is, wat jou niet neer dient en ruimte maken van een nieuw begin. Fijn om het jaar mee af te ronden en met meer vrijheid, creativiteit en kalmte het nieuwe jaar in te gaan. Oefeningen, reflecties en meditaties ondersteunen dit proces.

Tijdens 6 uur durende retreat komen de meditaties en de oefeningen uit de mindfulness training aan bod zoals: de Bodyscan, de Zitmeditatie met verschillende velden van aandacht, de Bergmeditatie, het Meermeditatie en de oefening Met aandacht lopen.

  • Zondag 27 december 10.00 – 16.00

8-WEEKSE MINDFULNESS GROEPSTRAINING (MBSR) ONLINE |

  • Vrijdagochtend 09:00 – 10:30 uur, start 8 januari 2021:

8 januari – 15 januari – 22 januari – 29 januari – 5 februari – 12 februari – 19 februari – 26 februari

Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR) vermindert stress en angst, geeft rust en overzicht en is effectief bij allerlei stress-gerelateerde klachten. Je staat digitaal in verbinding met onze mindfulness professionals en andere deelnemers aan de training. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede internetverbinding nodig. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt aansluiten.

Investering: Max €300 • inclusief luxe giftbox

Aanmelden: https://mindfulnessfabriek.nl/groningen/

Individuele ONLINE trainingen | elk moment te boeken

MF Individueel

In 8 weken naar meer rust ruimte en balans. Wetenschappelijk bewezen en effectief. Flexibel in te plannen, onafhankelijk van locatie, aandacht voor persoonlijke thema’s, mogelijkheid om 2-wekelijks te trainen. Investering: €520/€410/€305p.p, 8 sessies, werkboek, geluidsbestanden.

Vervolg individueel

Persoonlijke thema’s, verdiepen van meditatievaardigheden, koppeling met dagelijks leven maken, flexibel in te plannen, onafhankelijk van locatie. Per sessie of als een blok van 4 of 6 sessies te boeken. Investering: vanaf €65 per uur, €240 voor een blok van 4 sessies, werkboek, geluidsbestanden.

Alle ONLINE trainingen zijn LIVE trainingen. De theorie en oefeningen worden LIVE gegeven en er is ruimte voor interactie, net als in een f2f training. Je logt in via een link en komt zo terecht in een digitale trainingsruimte.