Startdata | ONLINE AANBOD

8-WEEKSE MINDFULNESS GROEPSTRAINING (MBSR) ONLINE |

  • Start dinsdagavond 22 september

22 september – 29 september – 6 oktober – 13 oktober – 20 oktober – 27 oktober – 3 november – 10 november

  • Start  vrijdagochtend 2 oktober

2 oktober – 9 oktober – 16 oktober – 23 oktober – 30 oktober – 6 november – 13 november – 20 november

Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR) vermindert stress en angst, geeft rust en overzicht en is effectief bij allerlei stress-gerelateerde klachten. Je staat digitaal in verbinding met onze mindfulness professionals en andere deelnemers aan de training. Meedoen is eenvoudig. Je hebt alleen een computer (smartphone, tablet) en een goede ineternetverbinding nodig. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt aansluiten.

Investering: Max €300 • inclusief luxe giftbox

Aanmelden: https://mindfulnessfabriek.nl/groningen/

MINDFULNES VERVOLG ONLINE | In 8 weken naar meer rust, ruimte en balans door een verdiepende training en coaching |

Start woensdagochtend 28 oktober om 9.30

28 oktober – 4 november – 11november – 18 november – 25 november – 2 december – 9 december – 16 december. Stiltemiddag 23 december .

Investering: €265 voor 4 groepssessies van 90 min, 4 individuele coaching gesprekken van 45 min, digitale werkboek en meditaties, deelname aan de besloten WhatsApp groep. start bij minimaal 3 deelnemers. Aanmelden kan via onderstaande button of per mail. Als je aanmelding binnen is, krijg je een bevestiging en neem ik telefonisch contact op voor een intakegesprek.

Individuele ONLINE trainingen | elk moment te boeken

MF Individueel

In 8 weken naar meer rust ruimte en balans. Wetenschappelijk bewezen en effectief. Flexibel in te plannen, onafhankelijk van locatie, aandacht voor persoonlijke thema’s, mogelijkheid om 2-wekelijks te trainen. Investering: €520/€410/€305p.p, 8 sessies, werkboek, geluidsbestanden.

Vervolg individueel

Persoonlijke thema’s, verdiepen van meditatievaardigheden, koppeling met dagelijks leven maken, flexibel in te plannen, onafhankelijk van locatie. Per sessie of als een blok van 4 of 6 sessies te boeken. Investering: vanaf €65 per uur, €240 voor een blok van 4 sessies, werkboek, geluidsbestanden.

Alle ONLINE trainingen zijn LIVE trainingen. De theorie en oefeningen worden LIVE gegeven en er is ruimte voor interactie, net als in een f2f training. Je logt in via een link en komt zo terecht in een digitale trainingsruimte.