REVIEWS

Beoordeling Inge, september 2018

In het najaar van 2018 had ik de eer om de eerste retraiteganger te zijn bij Bree. Ik ben vol warmte ontvangen en de retraite werd volledig op mij afgestemd. Elke meditatiedag werd desgewenst aangevuld met ontspanningsoefeningen, mindful tekenen of (met Bree’s man Bram) een creatieve workshop. Het programma was vol, vooral vol van stilte. Daarnaast was de accommodatie, een privéhuisje met prachtig uitzicht, van alle noodzakelijke gemakken voorzien. Oh, en het met zorg klaargemaakte eten was heerlijk! Bree heeft veel aandacht voor de omringende natuur en daarmee was dat een wezenlijk onderdeel van de week. Kortom, het was een ervaring om voor altijd in mijn hart te bewaren.

“Het programma was vol, vooral vol van stilte.. “

Beoordeling van Marjan, oktober 2018

We (stel met hond) hebben vier heerlijk dagen doorgebracht in deze tot lux huisje verbouwde wijnschuur. Rustige omgeving en genoten van het terras. Lekker gegeten bij Bram en Breda en er valt genoeg te zien in de omgeving. Wandelend of met de auto.

Beoordeling van Willy, mei 2019

Wij zijn in de afgelopen jaren  2x bij Breda en Bram te gast geweest. We hebben genoten van hun gastvrijheid de prachtige omgeving en de rust. De heuvels, alle bloemen in het veld, de moestuin,de lekkere lokale producten maakten ons verblijf voor herhaling vatbaar. Breda en Bram zorgden dat we ons welkom voelden en dat we met veel plezier terug denken aan ons verblijf.

Beoordeling van Maria en Harry, mei 2019

We waren een paar dagen te gast bij Bram en Breda, gastheer en gastvrouw van een prachtige locatie in het Noordoosten van Slovenië, in het natuurpark Goricko.
Blij verrast waren wij door de stilte en de rust die deze omgeving uitstraalt. Je waant je werkelijk in een andere wereld. We hebben een prachtige fietstocht in de omgeving gemaakt. Een glooiend landschap waar je geen auto tegenkomt en na elke bocht een schitterend uitzicht hebt. Wel met ondersteuning maar voor geoefende wielrenners vast een uitdaging. Met groot enthousiasme bieden Bram en Breda een workshop Mindfulness of schilderen aan. In de tuin word je omringd door onbespoten fruitbomen, groente en bloemenperken. We hebben genoten en gunnen iedereen een paar heerlijke dagen op deze mooie locatie.
Super bedankt Bree en Bram, 5 sterren!

Beoordeling van Marjolijn, juni 2019

Bram en Bree creëren de ruimte om te kunnen vinden wat je kwijt was en te zijn wie je bent. Ik bewaar het als een bijzondere schat waar ik altijd naar kan terug kan keren als de koers even onzeker is.
Ze doen dit met groot respect, humor, heerlijk eten (bereid in de gezellige keuken op het hout gestookte fornuis) in een ontspannen ambiance van stille natuur aangelengd met een scheut boerennuchterheid.
De combinatie van mindfulness en tekenen / schilderen was ideaal. Krassen, scheuren, frustraties en andere ongemakken dienden zich meedogenloos aan, maar, o wonder, ze dreven ook weer vredig heen.

De begeleiders, de meditaties, het schilderen, de locatie, het uitzicht, de omgeving, de interactie, de medegast, de accommodatie, het eten – het sloot precies aan bij wat ik zocht”

Beoordeling van Henk en Tineke, mei 2019

Wij voelden ons direct thuis in het prachtige huisje van Bram en Breda op de kam van een heuvel. Het huisje is basic, modern en heel comfortabel. Een zeer ruime kamer/slaapkamer/keuken. Grijze tegels, vloerverwarming, lichte muren en mooie kleuraccenten in de kussens op het zeer goed liggende door Bram zelf gemaakte houten bed. Werk van Bram aan de muur. En een zeer ruime en heerlijke douche. Schuifdeuren aan beide kanten van het huis met een prachtig uitzicht. Rond het huis natuur, rust en stilte en een prachtige sterrenhemel. We hebben reeën naast ons huis gezien en nog veel meer in de omgeving en de koekoek weet niet van ophouden. Bram is de onderhoudende filosoof , kunstenaar en tuinman/boer. Breda is net als Bram zeer gastvrij en mindful (nesstrainer). Prachtige mensen met een prachtig huisje op een prachtige plek met een wilde tuin vol fruit en bijzondere planten.

” Rond het huis natuur, rust en stilte en een prachtige sterrenhemel. We waren er in mei en komen in september terug.

Beoordeling van Hanneke en Johan, juni 2019

We verbleven twee  relaxte dagen in het tot modern verblijf omgebouwde wijnhuisje met een weids uitzicht over de wijngaard en de uitgestrekte beboste heuvels en het geluid zingende vogels. De ongedwongen gastvrijheid van Bram en Breda, het heerlijke eten, de prachtige tuin, alles even overweldigend. Speciale vermelding nog voor de zonsopgangmeditatie waarna alles veel intenser rook, voelde en proefde, een diep ontroerend moment. Al met al een onvergetelijke ervaring.

Speciale vermelding nog voor de zonsopgang-meditatie waarna alles veel intenser rook, voelde en proefde, een diep ontroerend moment.”