REVIEWS

Beoordeling Inge, september 2018

“Het programma was vol, vooral vol van stilte.. “

In het najaar van 2018 had ik de eer om de eerste retraiteganger te zijn bij Bree. Ik ben vol warmte ontvangen en de retraite werd volledig op mij afgestemd. Elke meditatiedag werd desgewenst aangevuld met ontspanningsoefeningen, mindful tekenen of (met Bree’s man Bram) een creatieve workshop. Het programma was vol, vooral vol van stilte. Daarnaast was de accommodatie, een privéhuisje met prachtig uitzicht, van alle noodzakelijke gemakken voorzien. Oh, en het met zorg klaargemaakte eten was heerlijk! Bree heeft veel aandacht voor de omringende natuur en daarmee was dat een wezenlijk onderdeel van de week. Kortom, het was een ervaring om voor altijd in mijn hart te bewaren.

Beoordeling van Marjan, oktober 2018

We (stel met hond) hebben vier heerlijk dagen doorgebracht in deze tot lux huisje verbouwde wijnschuur. Rustige omgeving en genoten van het terras. Lekker gegeten bij Bram en Breda en er valt genoeg te zien in de omgeving. Wandelend of met de auto.

Beoordeling van Willy, mei 2019

Wij zijn in de afgelopen jaren  2x bij Breda en Bram te gast geweest. We hebben genoten van hun gastvrijheid de prachtige omgeving en de rust. De heuvels, alle bloemen in het veld, de moestuin,de lekkere lokale producten maakten ons verblijf voor herhaling vatbaar. Breda en Bram zorgden dat we ons welkom voelden en dat we met veel plezier terug denken aan ons verblijf.

Beoordeling van Marjolijn, juni2019

“Het sloot precies aan bij wat ik zocht”

De begeleiders, de meditaties, het schilderen, de locatie, het uitzicht, de omgeving, de interactie, de medegast, de accommodatie, het eten .