Mindfulness

Waarom Mindfulness?

Omdat het werkt.  Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen, dat het één van de best werkzame instrumenten is voor stressreductie en dat het een blijvende bijdrage kan leveren aan onze kwaliteit van leven.

Mindfulness staat voor bewuste, open en vriendelijke aandacht zonder oordeel. Het houdt in volledig bewust te zijn van de ervaring van het huidige moment en opmerken wat in en om ons gebeurt.

In het dagelijks leven zijn we vaak afwezig , we piekeren over het verleden en en maken ons zorgen over de toekomst. Door Mindfulness leren we opmerkzaam te zijn  in het hier en nu en zo kunnen we het leven weer als vol ervaren. 

Je kan een Mindfulness training volgen als je last hebt van burn-out, depressie of somberheid. Maar ook voor mensen zonder specifieke klachten kan het een positieve werking hebben  en leiden tot meer rust, ontspanning en balans. 

Mindfulness training kun je in een groep, met z’n tweeën of individueel volgen.

Mindfulness individueel 

Je hebt last van stress maar je kunt door verschillende oorzaken niet  deelnemen aan een groep? Dan kun je voor de individuele training kiezen.  In deze 8-weekse cursus komen alle onderwerpen van de reguliere mindfulnesstraining aan bod, toegesneden op je persoonlijke situatie. 
Individuele training Mindfulness kan elk gewenst moment starten. 
De investering:  € 625  incl. btw voor 8 sessies van 1,5 uur, een werkboek en geluidsbestanden. 
Informatie&aanmelding: info@leavesandroots.nl of 06-14170080.

Mindfulness DUO

De Mindfulness training kun je ook met z’n tweeën volgen. De kosten voor het complete programma van 8 bijeenkomsten van 2 uur, een werkboek,  geluidsbestanden met de oefeningen en deelname aan stilte-dag bedragen €475 incl. BTW p.p.
Locatie: Groningen 

8-weekse Mindfulnesstraining 

In de wintermaanden geef ik 8-weekse Mindfulness training bij StressWise en DeMindfulnessFabriek in Groningen en Leeuwarden. Je kunt de trainingen groepsgewijs of individueel volgen. In januari start er een training op woensdag-ochtend in Leeuwarden en één op woensdag avond in Groningen. Gedetailleerde informatie over de data en de tijd vind je op de site van DMF en StressWise.