Over ons

Breda Smej 

‘Veertigduizend (40.000) gedachten per dag en 70% daarvan zijn negatief.
Het zijn gedachten die ons ongerust of bezorgd maken, waardoor we ontmoedigd raken of ons verdrietig voelen. Tijdens de onvermijdelijke uitdagingen van het leven creëren we stress, waar we grotendeels zelf, maar onze naasten ook, onder lijden. Van dit gegeven was ik tijdens de MF-trainingen, die ik jaren geleden zelf volgde, erg onder de indruk.

Het kan anders. In Mindfulness training leer je jezelf bewuster in het leven te staan. Je leert lastige gedachtepatronen herkennen, je maakt contact met je lichaam en je voelt  je grenzen beter aan. Daardoor heb je meer zicht op wat belangrijk voor je is en kun je beter voor jezelf zorgen. Je leeft gemakkelijker, meer in overeenstemming met wie je bent en je ontwikkelt vriendelijkheid en acceptatie.

Op een kalme en milde manier aanwezig zijn, dat is wat we allemaal in ons hebben. Graag ga ik met je op zoek naar die kracht en die rust en help ik je de stilte te vinden,  midden in het drukke leven dat we leiden.

Dit zijn vaardigheden die ik zelf ook heb moeten leren. Ik ben dus tevens ervaringsdeskundige. Vanuit deze positie kan ik naast je staan tijdens de  training en een open en veilige sfeer creëren, waarin de persoonlijke ontwikkeling van toelaten, ervaren en leren mogelijk is.

In mijn werk als MIndfulnesstrainer geef ik trainingen zowel individueel als aan groepen. Hierbij combineer ik de kracht van Mindfulness met mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening en in het geven van cursussen op het gebied van stressreductie en ontspanning. De deelnemers beschrijven mijn werkwijze als warm, helder en betrokken.  Ik kijk er naar uit je in mijn volgende training te ontmoeten. 

Ik ben gecertificeerd Minfulnesstrainer (categorie 1). Daarmee voldoe ik aan de voorwaarden voor vergoeding die zorgverzekeraars stellen.