Winterprogramma 2019

A  d e m & O n t s p a n

Begin het nieuwe jaar ontspannen.  Bij chronische stress is het moeilijk om weer in ruststand te komen. Ons lichaam heeft het als het ware vergeten hoe het is om ontspannen te zijn. Kom leren hoe je stress kunt loslaten en ervaar meer rust, ruimte en balans. In januari start er een nieuwe A d e m & O n t s p a n  serie in Groningen.  http://leavesandroots.nl/adem&ontspan

M i n d f u l n e s s  t r a i n i n g

Komende maanden geef ik 8-weekse Mindfulness training bi StressWise en DeMindfulnessFabriek in Groningen en Leeuwarden. Je kunt de trainingen individueel of in de groep volgen. Informatie over data en tijd vind je op de site van DMF en StressWise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *